En Arena, tusen möjligheter!

[Nyhetsbrev sep 23, 2014]

Efter många års arbete med att få en multiarena till Sveriges 4:e största stad Uppsala, är processen nu inne på upploppet.

De sista detaljerna faller nu på plats och snart skall arenan bli verklighet.


Här kommer idrottsliga upplevelser av klass paras med konserter på högsta nivå tillsammans med mässor, galor, festivaler och möten av varierande storlek. Från hattrick till gitarrsolo, från mässbesöket till konferensen för 4 personer eller kongressen för tusentals deltagare och från dansbandsgalan till melodifestivalen.

Utöver alla utrymmen för idrott, nöjen och möten kommer det också finnas lounger, loger, terassloger och VIP-stolar samt medlemskap i Executive Club. Försäljningen av dessa till i huvudsak Uppsalas företagare, är en förutsättning för helheten i arenan och en viktig del av finansieringen av densamma.

Vi vill därför veta hur intresserad du är av att investera i en sådan möjlighet och ber dig att via länken nedan klicka på den möjlighet du känner skulle passa dig. Via länken får du också mer information om kostnader och innehåll.

Vi kommer behandla din icke bindande intresseanmälan i turordning, så vänta inte för länge med att bestämma dig, då det kan bli slutsålt!

Vår representant Staffan Littmarck finns tillgänglig för frågor på:

staffan.littmarck@uppsalaeventcenter.se

Mobil 0703446696

Fyll i intresseanmälan här >

 

Med Vänlig Hälsning

Uppsala Arena Fas 2 AB